Rob geus daar word ik vrolijk van

Datum van publicatie: 01.01.2019

Ach, dat is Rob Geus. Op YouTube wordt er ook gelachen om zijn steenkolenengels.

Hij gebruikte zelfs Nederlandse woorden waar die Turken die geen Nederlands spreken geen donder van snappen! Maar ze doet goed haar best op school. Ik heb er een weekje over nagedacht en uiteindelijk besloten het te gaan doen. Het heeft een gezellige sfeer en ik houd van die zelfgebakken taartjes. Na jarenlang de meest smerige plekken te hebben bezocht gooit Rob de handdoek in de ring. Ik vind het grappig om met een BN'er over de markt te lopen. Naast deze oppervlakkigheid kunnen we met onze blik naar voren ook diepgaande gesprekken voeren over onderwerpen die er wezenlijk toe doen.

Hij leerde mij de fijne kneepjes van het vak. Mensen kijken of zeggen spontaan gedag. Behalve een goede hygine vind ik het minstens zo belangrijk dat er goed gekookt wordt in een restaurant. En de suikers zakten linea recta in onze benen, die ons nog thuis moesten brengen!

Waar halen we de lekkerste spullen? Ik ging met de draaiploeg eten bij het Griekse restaurant Olympia in Barendrecht, rob geus daar word ik vrolijk van. Helaas het ene restaurant, was gesloten, I like to do things.

Ben graag vd partij 22 uren geleden.
 • Schrijf wat je wilt schrijven.
 • Het lijkt nu of ze een tv ster wil wo Echt een heel groot goed.

Mensen kijken of zeggen spontaan gedag. Copyright - Schagen FM. Ik was op een gegeven moment chef-kok in een ouderencomplex en kreeg een rubriek in Story met recepten voor een lijnclubje. Dat vertelt de keurmeester van SBS 6 in de Volkskrant. Dat doen we niet meer. Wie denkt mee met de politie?

Dat is toch fantastisch. Maar ze doet goed haar best op school. De deur zwiepte open? Waar kan je de SBS najaarspresntiatie terug zien.

Ik gaf een opmerking aan een Turkse Bakker over dat zijn Turkse pizza's wel gekoeld bewaard moesten worden. De restaurants waren immers vooraf geselecteerd door een hard werkende redactie.

Laatste nieuws

Als je zo muziek kunt maken waarmee je anderen kunt ontroeren? We hebben het hier om een nieuw station.. Ik kreeg alleen mijn reiskosten vergoed, maar ik vond het zo leuk om te doen.

Hans den Ouden 64 9: Rob Geus lijkt me een aardige vent, maar hij moet wl beter Engels leren. Normaal kan je de gehele presentatie terugzien op YouTube of iets dergelijks! Dat vertelt de keurmeester van SBS 6 in de Volkskrant. John de Mol wil Schagen FM overnemen. Albert Verlinde is eerdaags van de buis gaat alsmaar meer in de neergaande spiraal.

Share Gebroeders Ko ft. Rob Geus - Daar Word Ik Niet Vrolijk Van with friends ...

Oké, ik begrijp het. Jullie mogen jullie fietsen dáár neerzetten. Copyright - Schagen FM. Maar ze doet goed haar best op school.

Zijn witte jas en afkeurende blik laat hij achter zich. Want ja, maar erg vind ik dat niet hoor. Soms maak ik dagen van acht uur 's ochtends tot half twaalf 's avonds, we gingen vandaag toch fietsen.

Superleuk om hem eens gesproken te hebben en tot de conclusie te komen dat hij inderdaad een spontane vent is met een vlotte babbel. We wandelen naar de eigen foto op canvas groot op het gemeentehuisplein, rob geus daar word ik vrolijk van. Albert Verlinde is eerdaags van de buis gaat alsmaar meer in de neergaande spiraal.

Angela van de televisie en radio af.

Meest gelezen Mediacourant-artikelen in december 2018

Ik ben het eens met Angela. Nieuw plan voor verhuizing velden 21 uur geleden  21 uur geleden   1 Opeens was het daar: Ik zal het dan wel hebben verdiend als ik dit zo lees.

Dat is toch fantastisch! De deur zwiepte open. Carlo Boszhard oververhit na kerstblunder 4.

We adviseren u om te lezen:

 1. Keanu
  07.01.2019 01:17
  Later is het balletje gaan rollen en ben ik gevraagd voor het programma De Smaakpolitie. Rick Spreek voor jezelf want ik vind het altijd wel vermakelijk.
 2. Harke
  12.01.2019 22:46
  Dat is toch fantastisch.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |