Zwart wit met kleuraccent lightroom

Datum van publicatie: 05.03.2019

U kunt op elk gewenst moment een lineaire curve herstellen door met de rechtermuisknop te klikken Windows of Ctrl ingedrukt te houden en te klikken Mac OS op een willekeurige locatie in de grafiek en Curve verminderen te kiezen.

Elja Trum schreef op woensdag 30 juni om

Als u in de weergave Raster of Groot door de profielen bladert, houdt u de aanwijzer boven de miniatuur van een profiel en klikt u op het sterpictogram dat in de rechterbovenhoek van de miniatuurweergave verschijnt. Klik op Automatisch om een grijswaardenmix in te stellen waarin de distributie van grijswaarden wordt gemaximaliseerd.

Je bent alleen een goede ondernemer als je jaar na jaar met een goede winst afsluit en voor het komende jaar weer voldoende boekingen hebt staan en ieder jaar met eigen vermogen gewoon door kunt investeren.

Plaats de muisaanwijzer boven een profiel om een voorvertoning van het effect ervan weer te geven op de foto. Een voorinstelling voor de witbalans kiezen. Aanpassingen met de kleurtintcurve.

Je champions league manchester united tickets het gumgereedschap kunnen gebruiken om de delen van het zwart-wit foto weg te gummen waardoor de achtergrondfoto dus met kleur weer zichtbaar wordt. Sleep of gebruik de toetsen Pijl-omhoog of Pijl-omlaag om de waarden van alle overeenkomende kleurtinten in de foto lichter of donkerder te maken, zwart wit met kleuraccent lightroom.

Dit keer laat ik je zien hoe je non-destructief een zwart-wit foto een kleuraccent kan geven. Gebruik Bewerken met instructies - Zwart-wit bij uw foto's om zwart-witafbeeldingen te maken van gekleurde afbeeldingen.

Terwijl u werkt, dient u rekening te houden met de eindpunten van het histogram of de voorvertoningen van het uitknippen clipping van schaduwen en hooglichten te gebruiken.

Optioneel Klik in het gebied Tint van het deelvenster Standaard op Autom. U kunt een standaardkleur gebruiken rood, geel, blauw of groen , of de beschikbare opties gebruiken om het effect te verfijnen. Een voorinstelling toepassen op de foto.
 • Als u aanpassingen wilt aanbrengen in individuele punten in de kleurtintcurve, kiest u een optie in het menu Puntcurve, klikt u op de knop Puntcurve bewerken  en voert u een van de volgende handelingen uit: Klik op de knop Gloed onscherp om een minimale hoeveelheid gloed op de foto toe te passen.
 • Nevel verwijderen is ook beschikbaar als een lokale aanpassing. Met éénkanaals grijswaardenafbeeldingen werken.

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Kies op welke manier u wilt doorgaan met het bewerken van de afbeelding: Pas de schuifregelaar aan totdat de foto aan uw wensen voldoet en zo helder is als u wilt. Ik ben het met rbrt eens.

Je eigen stijl heeft niets met een extra bewerking te maken die je meelevert met een opdracht. De schuifregelaar Tolerantie gebruiken om meer tinten blauw in de afbeelding te selecteren. Je zou het gumgereedschap kunnen gebruiken om de delen van het zwart-wit foto weg te gummen waardoor de achtergrondfoto dus met kleur weer zichtbaar wordt.

Zorg dat er een foto is geopend in de modus Met instructies en selecteer de optie Zwart-wit selectie! Laat de schuifregelaars in het deelvenster Camerakalibratie op 0 staan als u cameraprofielen aanpast met de DNG Profile Editor. Het naar links verplaatsen negatieve waarde van de schuifregelaar Kleurtoon komt overeen met een een verplaatsing tegen de wijzers van de klok in op de kleurenschijf.

Maar dit is moeilijk te herstellen als je een foutje hebt gemaakt. Misschien ook even handig als je de definitie van restaurant met kindervermaak kerst even opzoekt, zwart wit met kleuraccent lightroom, want de uiteindelijke foto maakt je zwart wit met kleuraccent lightroom en dat is een combinatie van basisfoto en bewerking. De puntcurve voor Blauw kanaal bewerken in het deelvenster Kleurtintcurve.

De witbalans instellen

Kies in het deelvenster Standaard van de module Ontwikkelen een optie in het pop-upmenu WB. Maar als de klant het echt zo wil, tsja, de klant is koning, maar dat soort werk zou dan nooit in mijn portfolio terecht komen. Een rechte lijn van 45 graden geeft aan dat de kleurtintschaal niet is gewijzigd:

Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook. De profielen in het gebied Profiel van het deelvenster Standaard zijn bedoeld als een beginpunt of basis voor het bewerken van afbeeldingen. Selecteer het gedeelte dat u wilt omzetten in zwart-wit!

In de grafiek in het deelvenster Kleurtintcurve van de module Ontwikkelen ziet u de wijzigingen die in het toonbereik van een foto zijn aangebracht, zwart wit met kleuraccent lightroom.

Met Kleurtoon wordt de kleur van de tint ingesteld; met Verzadiging wordt de kracht van het effect ingesteld?

Article content

Als u meerdere tinten van de kleur in de afbeelding ziet, klikt u op Aangepaste kleur selecteren en gebruikt u de kleurkiezer om op een monster in de foto te klikken. Hiermee past u de witbalans aan met behulp van de Kelvin-schaal voor kleurtemperatuur. Niet alles is wat je denkt, let daar even op met het geven van je mening over mij!

Gebruik Bewerken met instructies - Zwart-wit bij uw foto's om zwart-witafbeeldingen te maken van gekleurde afbeeldingen. Als u het contrast verhoogt, worden de afbeeldingsgebieden met een gemiddelde tot donkere kleur donkerder en worden de afbeeldingsgebieden met een gemiddelde tot lichte kleur lichter.

Ik ga er mee aan de slag. Meer over Photoshop leren. Hierdoor steken de objecten met die kleur beter af tegen de relatief weinig sprekende zwart-witfoto.

Zo ook onderstaand voorbeeld:. Tijdens het slepen wordt de curve in de desbetreffende regio verplaatst Hooglichten, of druk op de toets Pijl-omhoog of Pijl-omlaag om de aanpassing aan te brengen, zwart wit met kleuraccent lightroom, Lichten.

Als u het onscherpe gloedeffect in bepaalde gedeelten van de foto wilt wijzigen:. Als u het onscherpe gloedeffect in bepaalde gedeelten van de foto wilt wijzigen:. Sleep de aanwijzer, you have to like your work more than any unproductive pleasure.

Een profiel toepassen op een afbeelding

Zet de Voorgrondkleur van je document op zwart en de Achtergrondkleur op wit. Kies in het deelvenster Standaard van de module Ontwikkelen een optie in het pop-upmenu WB. Je bent alleen een goede ondernemer als je jaar na jaar met een goede winst afsluit en voor het komende jaar weer voldoende boekingen hebt staan en ieder jaar met eigen vermogen gewoon door kunt investeren.

Verplaats de aanwijzer naar het gebied van het histogram dat u wilt aanpassen. Uitknippen van hooglichten en schaduwen voorvertonen.

Tijdens het werken aan een foto kunt u uitgeknipte kleurtinten voorvertonen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Zacharias
  11.03.2019 08:17
  Het kan dus zijn dat u de schuifregelaars voor Belichting, Herstel of Zwarte tinten opnieuw moet aanpassen nadat u de helderheid hebt aangepast. Verplaats de schuifregelaar naar rechts positieve waarden om magenta toe te voegen.
 2. Fulco
  14.03.2019 23:43
  Hiermee voegt u diepte aan een afbeelding toe door het plaatselijke contrast te verhogen.
  Violet
  23.03.2019 05:37
  Profielbrowser geeft nu alleen die profielgroepen weer die u hebt geselecteerd in het dialoogvenster Profielen beheren. Als u een voorvertoning van het uitknippen in de foto wilt zien, plaatst u de muis boven de uitknipindicator.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |