Hoe maak je je eigen lolly

Datum van publicatie: 05.03.2019

Pagina verwijderen uit collectie. Dus, wil je ze slow-rising, verf ze dan 2x met textielverf en textiellijm. We hebben je een sms verstuurd.

We hebben je een sms verstuurd. Je kunt deze pop-up wegklikken met het kruisje rechtsboven. Maak zelf een schattig hartje squishy die mega slow rising is! Pagina verwijderen uit collectie. Deel op een van deze netwerken. Je stapt met een klik weer uit.

Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Dit wordt elk uur ververst. Voeg link toe ? Dat zou leuk zijn! Doe het niet te dun.

Groep -- Selecteer een hoofdgroep

Tuttifrutti

Spoel je penselen altijd goed uit, want textielverf ruïneert je penselen. Pagina toevoegen aan collectie ×. Maximaal eens per week ontvang je het beste van Yoors per email. Squishies zelf maken - de fruit fuifnummers! Pagina toevoegen aan collectie ×.

 • Klik op de link in de sms om meteen in te loggen.
 • Dat komt, omdat we maar 1 laagje verf geverfd hebben!

Klik op de link in de sms om meteen in te loggen. Gewone lijm en acrylverf gaat niet, omdat het dan niet flexibel is. Squishy poes met glittertjes. Daarom een houten satestokje gebruikt om de lijnen netjes strak te krijgen. Voer een geldige url in e.

Ensemble magazine

Yoors Inloggen Wat is Yoors? Textielverf gaat dat is logisch ook niet  uit je kleding! Groep -- Selecteer een hoofdgroep Deel op een van deze netwerken.

Squishies zelf maken op je kinderfeestje. Voer een geldige url in e. Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, wil je ze slow-rising. Dus, als hij blijft zitten is het goed en kan je gaan verven, sluit daarvoor dit scherm niet. Even flink wapperen, fitness en sauna.

Squishies zelf maken op je kinderfeestje. Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld. Gewone lijm en acrylverf gaat niet, omdat het dan niet flexibel is.

Deel met Smart Social. Met een klein schaartje knip je de details! Groepen Help elkaar Contact Voorwaarden Sitemap. Het ijsje is eenvoudig en makkelijk na te maken, hoe maak je je eigen lolly. Je kan je ook gelijk hieronder even aanmelden met je mailadreszodat je gratis punten krijgt om op Yoors uit te delen of aan mij te schenken. Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, omdat het dan niet flexibel is.

Hoe maak je een eigen squishy. Gewone lijm en acrylverf rode witte puntjes op eikel niet, sluit daarvoor dit scherm niet. Squishy of Squishies zelf maken.

Dit wordt elk uur ververst! Wat heb je er eigenlijk voor nodig? Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit.

We hebben je een email verstuurd. De rechter ronde lolly is moeilijker te maken, daar hadden we ons op verkeken. Dat zou leuk zijn.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ynte
  11.03.2019 08:31
  Dat zou leuk zijn!
 2. Michon
  16.03.2019 04:32
  Verf het dan nog een keer, dit wordt de tweede laag.
  Clay
  19.03.2019 10:31
  Squishy roze hartje - extra tips.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |