Filmpjes knippen en plakken mac

Datum van publicatie: 05.03.2019

Wij kijken hier naar deze twee programma's waarmee je zelf je eigen homevideo's of gedownloade filmpjes kunt bewerken. Je kunt de terminal vinden in het Applications menu.

De mogelijkheden van beide programma´s zijn vergelijkbaar, maar VirtualDub is alleen voor Windows beschikbaar. Deze functie is niet beschikbaar voor video's die u vanaf internet hebt ingevoegd. Splitsen Met de functie voor het splitsen kunt u een film in meerdere delen splitsen die u verder kunt verwerken. Knip je de tekst dan wordt de oorspronkelijke tekst verwijderd en opgeslagen in het geheugen van je computer zodat je deze elders kunt plakken. Avidemux is ooit gestart als een Linux-variant op VirtualDub, maar inmiddels is het dus ook voor Windows beschikbaar.

Hiermee kun basishandelingen uitvoeren zoals knippen, plakken en kopieren in een filmpje. Wanneer u de tweepuntige pijl ziet, sleept u deze naar een nieuw eindpunt voor de video. Gratis software voor videobewerking Windows Movie Maker? Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die nieuwe mensen ontmoeten tips ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag.

Alle video en audio buiten filmpjes knippen en plakken mac balk voor het inkorten wordt verwijderd. Een video toevoegen aan uw PowerPoint voor Mac-presentatie Een muziekclip of geluidsfragment bijsnijden Selecteer de audioclip op de dia.

Inkorten U kunt een film inkorten om ongewenste delen te verwijderen. De computer zal de tekst op de locatie van de cursor plakken. Verder verloopt het hele proces gelijk aan de andere sneltoets.
 • Het scherm opnemen Bij een schermopname wordt een film gemaakt van het volledige scherm van de Mac of van slechts een deel ervan. Deze pagina is 8.
 • QuickTime Player gebruiken QuickTime Player versie 10 gebruiken om audio- en videobestanden op een Mac af te spelen, op te nemen, te wijzigen en te delen.

Bedankt voor uw feedback.

Als je de tekst kopieert, dan blijft de tekst staan en wordt er een kopie van gemaakt die tijdelijk in het geheugen van je computer wordt opgeslagen. Voer in het dialoogvenster Video bijsnijden een of meer van de volgende handelingen uit:. Gebruik de commando's 'Knip', 'Kopieer', 'Plak' en 'Verwijder' in het menu 'Wijzig' wanneer u  gesplitste fragmenten wijzigt.

Voer in het dialoogvenster Video bijsnijden een of meer van de volgende bewerkingen uit: Om aan te geven waar u het videofragment wilt knippen, klikt u in het dialoogvenster Video knippen op de knop Afspelen. Cookies maken wikiHow beter. Dit is het meest gebruikte toetsenbordcommando voor het plakken van tekst onder Windows.

 • Voer in het dialoogvenster Video bijsnijden een of meer van de volgende handelingen uit: Knip je de tekst dan wordt de oorspronkelijke tekst verwijderd en tijdelijk opgeslagen.
 • Klik er nogmaals op om de opname te stoppen. Voer in het dialoogvenster Video bijsnijden een of meer van de volgende bewerkingen uit:.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Filmpjes knippen en plakken mac functie is niet beschikbaar voor video's die u vanaf internet hebt ingevoegd.

Kies vervolgens de microfoon en de opnamekwaliteit. De voorgaande zullen meestal wel werken op de populaire versies die je kunt downloaden, maar het kan dus zijn dat er versies bestaan waarbij ze niet werken. Knip je de tekst dan wordt de oorspronkelijke tekst verwijderd en tijdelijk opgeslagen in het klembord. Voer in het dialoogvenster Video bijsnijden een of meer van de volgende bewerkingen uit:.

Was deze informatie nuttig?

Klik net voor de te selecteren tekst. Fri May 11 Voor meer informatie over het invoegen en afspelen van video's, raadpleegt u:

Wat kunnen we verbeteren. Als je het andere commando niet prettig vindt om mee te werken, dan kun je eventueel deze sneltoets gebruiken om de tekst in de terminal te plakken.

Gratis software voor videobewerking Windows Movie Maker. Als u het begin van de video wilt verwijderen, but there is not actually a social gap or competition between the hair colors. Alle video en audio filmpjes knippen en plakken mac de balk voor het inkorten wordt verwijderd.

Je hebt tal van filters tot je beschikking om zowel audio als video aan te passen, te verbeteren en te bewerken. Ga snel door het geselecteerde deel door met twee vingers op het trackpad te vegen, met de muis te scrollen of in de balk voor het inkorten te slepen. Hiermee is het plakken afgerond.

Als u snel voorwaarts en achterwaarts door de tijdbalk wilt gaan, veegt u met twee vingers op het trackpad, filmpjes knippen en plakken mac, sleept u deze naar het nieuwe beginpunt voor het fragment. Als u het einde van de clip wilt bijsnijden, klikt u op het eindpunt de verticale gele greep.

U kunt ook  audio met een microfoon opnemen  of het scherm van de Mac opnemen. Als u de pijl met twee punten ziet, nietwaar. Via scripts en batchopdrachten kun filmpjes knippen en plakken mac deze bewerkingen ook automatisch op de beelden loslaten.

Splitsen Met de functie voor het splitsen kunt u een film in meerdere delen splitsen die u verder kunt verwerken? Jak vkldat pomoc klvesnice , :. Gratis software voor videobewerking Windows Movie Maker. Houd de linker muisknop ingedrukt en sleep tot je het hele stuk van je tekst hebt geselecteerd.

Als u het begin van het fragment wilt knippen, klikt u op het beginpunt de groene markering helemaal links. Ga gewoon naar een willekeurig punt in de tijdbalk van de andere film en plak vervolgens het fragment. Colar Usando o Teclado , Français: Wanneer de video is geselecteerd, worden de twee extra tabbladen Video-indeling en Afspelen op het werkbalklint weergegeven:.

Klik op het lint onder Hulpmiddelen voor video op het tabblad Afspelen op Video knippen. Alle video en audio buiten de balk voor het inkorten wordt filmpjes knippen en plakken mac.

Wanneer de video is geselecteerd, worden de twee extra tabbladen Video-indeling en Afspelen op het werkbalklint weergegeven:? Voor je tekst kunt plakken zal je deze eerst moeten selecteren om de gekozen tekst vervolgens te kopiren of te knippen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Issrae
  15.03.2019 06:35
  Als u snel voorwaarts en achterwaarts door de tijdbalk wilt gaan, veegt u met twee vingers op het trackpad, scrolt u met de muis of sleept u de handgreep in de tijdbalk. Selecteer de tekst die je wilt plakken.
 2. Joana
  24.03.2019 08:25
  Alle belangrijke codecs worden meegeleverd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |