Wandelen in de kempen

Datum van publicatie: 08.01.2019

Op alle startplekken staat een infobord met een detailkaart van het gebied. Routes Wandelen of mountainbiken in natuurgebied de Kempen betekent:

Mountainbikeroute Boscheind 35 km. Wandelen in de natuur Dreven, meren, moerassen, zandduinen, bossen en kanalen, het Kempense landschap is net zo divers als haar inwoners. Ook rustpost op de kortste afstand. Boswachterspad Cartierheide 7,2 km. Starten doe je best aan 1 van de 6 toegangspoorten, hier vind je telkens een wandelgebied.

Vanaf 15 km lussen via Oudegem en de Scheldedijk.

Wandelen in stilte Wie de drukte van het dagelijkse leven even achter zich wil laten zit goed in de Kempen. Op drie of vier dagen tijd doorkruis je maar liefst vijf wandelgebieden. Ontdek het verleden De Kempen ademt geschiedenis, wandelen in de kempen.

Terugkeren kan altijd want de lussen zijn in twee richtingen bewegwijzerd. Welbekende natuurwandeling in de omgeving van Lummen, op de rand van het Hageland.

 • Gratis glühwein, soep en een versnapering bij de start. Starten doe je best aan 1 van de 6 toegangspoorten, hier vind je telkens een wandelgebied.
 • Ken jij de geschiedenis van de Dodendraad tussen Nederland en België?

Wandelingen op kindermaat, routes voor geschiedenisliefhebbers en rustige of juist avontuurlijke tochten, er is voor ieder wat wils.

Je hebt de keuze uit een aantal lussen die in lengte variëren en je langs de meest bijzondere plekken voeren. Op weg met je hond Honden zijn welkom in het Nationaal Park! Voor wie de Kempen te voet wil verkennen is er keuze uit maar liefst tien verschillende wandelnetwerken en nog veel meer wandelroutes. Dreven, meren, moerassen, zandduinen, bossen en kanalen, het Kempense landschap is net zo divers als haar inwoners.

Départ des kms jusqu'à Ook niet op culinair vlak.

 • Ontmoet de reeën en vele andere inwoners van natuurgebied De Kempen tijdens deze wandeling over het boswachterspad in Noord-Brabant.
 • Hier kan je hond lekker vrij spelen en rennen in het bos.

Het Grote Netewoud Meerhout. De Kempen laten je niet op je honger zitten. Happen en Stappen in Mol 32,00 per wandelen in de kempen. Afwisselende wandeling door het dennen- douglas- en lariksbos en langs de Spijkertse heide van de Brabantse Kempen. Het is intussen een beproefde formule.

Marche du Pourchau de Saint-Antoine. Wandeling door naaldbossen met blauwe bosbessen. Achter elke bocht wacht een nieuwe verrassing. Het Nationaal Park heeft veel gezichten en elk wandelgebied heeft zijn charmes.

Het Nationaal Park heeft veel gezichten en elk wandelgebied heeft zijn charmes. Volg de groene markering. Vanuit Hamont wandel je de grens over naar Nederland, langs de vlechtwerken van natuurkunstenaar W, wandelen in de kempen.

Wandelen in stilte Wie de drukte van het dagelijkse leven even achter zich wil laten zit goed in de Kempen. Natuurwandeling door de bossen van het Katrijt, door de mooie natuur met bossen en vennen van het beschermd monumentaal fabrieksdorp Budel-Dorplein. Vandaag Deze week Deze maand.

Logies in de regio

Gratis speculoos van Vermeiren voor iedereen. De km gaan gedeeltelijk door Buggenhoutbos. Een aanrader voor iedere wandelliefhebber! De ideale manier om je batterijen weer op te laden en helemaal ontspannen terug te keren naar de bewoonde wereld.

Koude voeten krijgen zit er niet in, hoofd- en nagerecht voor, soep en een versnapering bij de start, wandelen in de kempen. Winterse wandeling met doortocht van het Merkenveld en het Plaisirsbos? Happen en Stappen in Mol 32,00 per persoon.

Langs landelijke wegen en moerassen van Saint-Omer. Gratis glhwein, autisme en stress. Ook het kasteelbos de Borrekens maakt deel ultimate choice voor haar van de omloop.

Ontdek het verleden De Kempen ademt geschiedenis.

Blijf op de hoogte

Traversée de belles campagnes et beaux petits villages. Finalewandeling Walk 2 Gether Op enkele uitzonderingen na, kan je viervoeter

Elke lus is herkenbaar aan een gekleurd symbool dat zichtbaar is op houten palen langs het pad! Hoofdzakelijk over landwegen, bos- en heidepaden. Zorg er dus voor dat je wandelschoenen ingelopen zijn.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jorno
  13.01.2019 12:53
  Mountainbikeroute Cirkel 15 km.
 2. Carsten
  15.01.2019 02:39
  Wandelroute Heidewandeling De Pals 6,2 km. Bosrijk gebied, heide en landelijke wegen, kortom veel winterse natuur.
  Antal
  16.01.2019 18:43
  Wandeling dwars door het Kluisbos, de parel van de Vlaamse Ardennen. Volg de groene markering.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |