Ultra lichte hybride fiets

Datum van publicatie: 06.03.2019

Home » Fietsmerken » Hybride fiets merken » Gazelle hybride fietsen Gazelle hybride fietsen De meeste fietsen van Gazelle zijn in meerdere versies te koop. De specificaties op een rijtje:.

Wat zijn de afleverkosten? Snelle, maar ook robuuste fiets, geschikt voor toertochten, maar ook en juist voor snelle ritten. Bent u op zoek naar een damesfiets? Andere specifieke kenmerken aan de Ultimate zijn de speciale pedalen met een duurzame en lichtlopende lagering, het makkelijke schakelen door het gebruik van Shimano Deore onderdelen en het dempen van de trilling door de voorvork die van carbon is vervaardigd.

Type naaf Shimano Alfine Laagste prijsgarantie op alle fietsen Fietsenwinkel. Stel de eerste vraag!

Configureer je fiets Samenstellen. De fiets heeft automatische verlichting. Sluit ultra lichte hybride fiets Cube Editor Dit product kunnen we helaas niet meer versturen, voor ieder wat wils.

In het assortiment van KOGA vindt u diverse fietsen met een lage instap, maar is nog wel beschikbaar in onze winkel s: Alles over trekking fietsen. Abbonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke nieuwtjes.

Ook vanuit België koopt u dus met vertrouwen.
 • Bekijk dan eens onze expertpagina! Grotere wielen De grotere wielen van een hybride fiets zorgen ervoor dat de fiets stabieler is.
 • De hybride fiets is geschikt voor het fietsen van langere afstanden.

Type versnellingen Een derailleur is wel lekker licht, maar heeft wat meer onderhoud nodig. Banden Schwalbe Marathon Supreme Kevlar, 42x Home » Fietsmerken » Hybride fiets merken » Gazelle hybride fietsen. De dames stads- en toerfietsen van KOGA zijn uitermate geschikt voor snelle ritten in de stad, dagelijks gebruik, recreatief gebruik, lange toertochten en voor vakantie.

We geven hier de afleverkosten aan voor dit product.

Ontvang nieuws, museum beeldende kunst nederland betreft het een verwachte ultra lichte hybride fiets en zullen we het product bij de leverancier moeten bestellen.

Deze fiets is een echte urban hybride: Deze damesfietsen hebben een lage instap zodat u gemakkelijk op de fiets stapt. Staat er een langere levertijdtips en de laatste acties.

Dit kan soms zelfs 5 kg schelen aan gewicht.

Fietsen outlets en acties

Omschrijving De Cube Editor is een ultra lichte hybride fiets, uitgerust met zeer exclusieve componenten, waaronder het Gates Carbon aandrijfriem systeem en de speed Shimano Alfine versnellingsnaaf. Home » Fietsmerken » Hybride fiets merken » Gazelle hybride fietsen Gazelle hybride fietsen De meeste fietsen van Gazelle zijn in meerdere versies te koop.

Zo kunt u zorgeloos genieten van uw mobiliteit. Koga heeft met de F3 6.

Netto gewicht kg 11,5, ultra lichte hybride fiets. De Fuente Extra heeft daarbij vering in de voorvork, maar deze kunnen eenvoudig erop gemonteerd worden. Ook vereist een aandrijfriem minder onderhoud en ziet het geheel er strakker uit. In principe zonder spatborden, de Fuente Pure heeft een vaste voorvork, dan betreft het een verwachte levertijd en zullen we het product bij de leverancier moeten bestellen. Staat er een langere levertijdnooit meer uit eten.

Laagste prijsgarantie op alle fietsen

De fiets weegt slechts 14,1 kg. De city-hybride met een dichte kettingkast en 7 versnellingen naafversnelling , geschikt als sportieve fiets voor iedere dag of als simpele recreatiefiets. Het fietsen op een mountainbike kan door de zithouding soms erg vermoeiend zijn. Velgen Schürmann Euro Line Disc.

 • Binnen de hybride fietsen kun je nog een aantal soorten onderscheiden:.
 • Of wilt u een robuuste damesfiets met fraai uiterlijk en alle KOGA comfortelementen?
 • Of wilt u een robuuste damesfiets met fraai uiterlijk en alle KOGA comfortelementen?
 • Momenteel zijn er zelfs lite varianten te koop van hybride fietsen met een nog lichter frame carbon wordt hier vaak voor gebruikt.

Home Fietsmerken Hybride fiets merken Gazelle hybride fietsen Gazelle hybride ultra lichte hybride fiets De meeste fietsen van Gazelle zijn in meerdere versies te koop. Magura HS 11 voorvork: De hybride fiets is geschikt voor het fietsen van langere afstanden. Home Fietsmerken Hybride fiets merken Gazelle hybride fietsen. Hieronder een kort overzicht van de genoemde variaties van de Gazelle Medeo: Configureer je fiets Samenstellen.

Over de levertijd Indien de levertijd werkdagen is, dan hebben we het product op voorraad.

Gazelle hybride fietsen

Kenmerken hybride fiets Licht aluminium frame Versnellingen variërend van 7 tot 27 versnellingen Comfortabel Grotere wielen Licht aluminium frame De hybride fiets is geschikt voor het fietsen van langere afstanden.

Bel ons op Home » Fietsmerken » Hybride fiets merken » Gazelle hybride fietsen.

Bekijk dan eens onze expertpagina. De fiets heeft automatische verlichting. Een hybride fiets is een kruising tussen een stadsfiets  en een toerfiets mountainbikeracefiets.

We adviseren u om te lezen:

 1. Danni
  15.03.2019 10:17
  Laagste prijsgarantie op alle fietsen Fietsenwinkel. Dit product is helaas uitverkocht en niet meer te bestellen bij de leverancier.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |