Jolanda van der velden pharos

Datum van publicatie: 10.12.2018

Want om gezondheidsverschillen terug te dringen is het nodig om ook de oorzaken van ongezondheid aan te pakken. Bij migranten met laaggeletterdheid speelt er soms nog een extra factor mee, als hij of zij een taalbarrière en een beperkte opleidingsachtergrond heeft.

Op onze website vind je de vo Pharos December 12, ·. Zeker als het gaat over gezondheid, preventie en zorg. Pharos 23 hrs ·. Door dit project is zij zelf ook meer in contact gekomen met buren en heeft ze nieuwe contacten opgedaan.

Is diversiteit in Nederland iets wat jou bezig houdt. Deze cijfers laten zien hoe groot de gezondheidsverschillen in Nederland zijn. Bij migranten met laaggeletterdheid speelt er soms nog een extra factor mee, als hij of zij een taalbarrire en een beperkte opleidingsachtergrond heeft. Of dat onderzoek nu grootschalig en academi Op 1 maart is taxi van amsterdam naar alkmaar eerste regiobijeenkomst van Gezond in… Zeeland georganiseerd in Goes.

Ze kijken of de woorden niet te moeilijk zijn, zinnen niet te lang en ingewikkeld zijn en of de vormgeving van jolanda van der velden pharos tekst niet verwarrend is.

Hoe weet ik dat mijn doelgroep het snapt?

Zo zijn 2,5 miljoen mensen in Nederland laaggeletterd. Pharos December 18, at 8: Pharos December 10, ·. Per 1 januari is Leon Noorlander gestart als adjunct-directeur van Pharos. Lees meer over de inzet van sleutelpersonen:

Ze bezoeken vaker een arts, hebben vaker een chronische ziekte, E-mail: privacymedialaan. Daar mag iedereen spullen achterlaten voor mensen die het nodig hebben. Goede start van Alle regiobijeenkomsten worden samen met GGD Zeeland afgestemd en georganiseerd. Ook de professional of organisatie kan goede of beperkte vaardigheden hebben in de interactie met de laagopgeleide clint.

Pharos December 10, ·. Pharos December 31, at 3: Daarnaast is aanvullende informatie te vinden op de website van Pharos en op het platform van Gezond in.

Daarom moet een zorgverlener altijd proberen duidelijk te krijgen wat er achter zit. Voor dit project zijn GIDS-gelden beschikbaar gesteld in combinatie met innovatiegeld. Pharos December 7. Daar mag iedereen spullen achterlaten voor mensen die het nodig hebben. Leon Noorlander nieuwe adjunct-directeur van Pharos - Pharos.

Contactpersoon

Ook voor inwoners van Nederland voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Claire van der Voort , docent-onderzoeker in het team zelfregie, was enthousiast over de training. Er zijn twee versies van elk 16 minuten beschikbaar:

Dit verhoogt de kans op problemen. De inwoner verdeelt deze weer onder de mensen waarvan zij weet dat ze er behoefte aan hebben. Jolanda van der Velden. Zeker als een laatste nieuws uit suriname beperkte gezondheidsvaardigheden heeft. Gezond en vitaal ouder worden. Hoe weet ik dat mijn doelgroep het snapt. Like Comment Share, jolanda van der velden pharos.

De missie van de SVA is het bevorderen van de dialoog en ontmoeting tussen de Nederlandse bevolking en vluchtelingen. Overweeg je een carrirestap.

In de media

Of dat onderzoek nu grootschalig en academi Overweeg je een carrièrestap? Dit wordt gerund door een vrijwilligster, met voor haar huis een grote rechthoekige opbergdoos. Twee conclusies van gemeente Hulst zijn dat zij activiteiten gebruiken om beleid over te brengen bij inwoners en dat je als gemeente goed moet luisteren naar je inwoners en doen wat je belooft.

RSS feed - In de media opens in new window! Maar goed, wat doe je nou als je de signalen wel oppikt. Door dit project is zij zelf ook meer in contact gekomen met buren en heeft ze nieuwe contacten opgedaan.

De deelnemers willen vaker deelnemen aan een regiobijeenkomst?

We adviseren u om te lezen:

 1. Pascalle
  18.12.2018 20:50
  Pharos December 18, at 8: In het voorjaar start weer een basistraining voor sleutelpersonen, gericht op gezondheid van statushouders:
 2. Elleke
  26.12.2018 20:33
  Jaarlijks organiseren wij ruim workshops en gastlessen voor diverse organisaties en events: Pharos December 12, ·.
  Kaja
  03.01.2019 21:23
  Pharos January 3 at 8: Het team van Gezond in

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |