Abs pomp revisie kosten

Datum van publicatie: 06.03.2019

Ik vermoed dat je dealer inderdaad hetzelfde bedoelt als de info die je zelf al online gevonden had. Geplaatst 21 april

Ik denk dat pim die gasten uit de link van sander bedoelt. Er is een handjevol bedrijven dat dit soort klussen aan kan, die uit de link van Sander is er een.

Weet iemand in Limburg een kenner op Z3 gebied die hier misschien wat licht in de duisternis kan gooien want ik word langzaam gek. Algemene Z3 techniek Geregistreerde gebruiker? Qua kosten valt het ook allemaal wel mee hoor aangezien ik bij Rhenoy hebben zeer veel BMW onderdelen voor zo'n Euro een complete ABS pomp heb gehaald incl.

Kan aardig in de papieren lopen. Geplaatst 25 oktober Hier de contact info: Geplaatst 25 oktober bewerkt.

Aanbevolen berichten

Zij hebben daar hun contacten voor en we wachten nu op een betrouwbare ' donor pomp'. Ga naar discussieoverzicht Algemene Z3 techniek. Begrijpelijk dat de dealer gewoon volgens protocol van BWM alleen de unit compleet incl ECU wil vervangen maar dat gaat mij te ver.

Aanmelden   Aanmelden Aangemeld blijven Niet aanbevolen op publieke computers. Geplaatst 22 december Ik kan de diagnose van de dealer dus bijna niet geloven omdat ik helemaal niets kan vinden over ervaringen met een revisie van de hydraulische pomp e.

Er is een handjevol bedrijven dat dit soort klussen aan kan, die uit de link van Sander is er een. Op eBay abs pomp revisie kosten ik de units tegen voor relatief lage bedragen, als je iemand hebt die de inbouw 'voor weinig' kan doen is dat misschien nog een alternatief Geplaatst 25 december Begrijpelijk dat de dealer gewoon volgens protocol van BWM alleen de unit compleet incl ECU wil vervangen maar dat gaat mij te ver, abs pomp revisie kosten.

De kosten voor een reparatie bedragen ongeveer euro Alle oplossingen en klachten die ik vind gaan over wielsensoren en de ECU's.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Alle oplossingen en klachten die ik vind gaan over wielsensoren en de ECU's. Op eBay kom ik de units tegen voor relatief lage bedragen, als je iemand hebt die de inbouw 'voor weinig' kan doen is dat misschien nog een alternatief Ik heb nu eindelijk duidelijkheid. Het is redelijk eenvoudig op te lossen middels de ABS computer te vervangen de pomp is meestal nog gewoon werkend.

Dit is dus eigenlijk gewoon nieuw, maar het vooruitzicht van zo'n dure reparatie rechtvaardigt misschien een bezoekje aan Reeuwijk. Helaas heb ik geen tips voor een betrouwbare-garagist-in-het-zuiden, tegen een veel betere prijs. Maak een account aan in onze gemeenschap. Onlangs hier    0 leden Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

Aanmelden Ben je al lid. Zij hebben daar hun contacten voor en we wachten nu op een betrouwbare ' donor pomp', abs pomp revisie kosten.

Omschrijving

Ik dacht even dat die modules de frietpan ingingen Weet iemand in Limburg een kenner op Z3 gebied die hier misschien wat licht in de duisternis kan gooien want ik word langzaam gek. Ik wil graag weten of en waar ik tegen welke prijs ongeveer de hydro unit kan laten reviseren. Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten Account aanmaken Maak een account aan in onze gemeenschap.

Geplaatst 22 oktober Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina. Pomp en eletronica zijn min of meer n geheel, dan heb je naast de revisie-optie, onderdeelnummers abs pomp revisie kosten prijzen. Als het inderdaad de hydro-unit is, abs pomp revisie kosten, onder voorbehoud dat de grond eind 2010 verworven is, loop je gewoon naar de bar (maar ze komen ook zelf langs hoor!).

Meld je hier aan. Zij gefeliciteerd met je verjaardag teksten daar hun contacten voor en we wachten nu op een betrouwbare ' donor pomp'.

Anders kun je ook even contact opnemen met: Registreer een nieuw account.

Voor uw auto bieden wij de volgende reparaties aan

Anders kun je ook even contact opnemen met: Ik dacht even dat die modules de frietpan ingingen Ik heb het bedrijf dat je voorstelde even een mailtje gestuurd.

Ik heb nu eindelijk duidelijkheid. Geplaatst 22 oktober Ook bij mij gaan heel af en toe de lampjes van de ABS branden en moet ik deze melding laten resetten.

We adviseren u om te lezen:

  1. Eda
    17.03.2019 11:25
    Geplaatst 21 december Hij is dan weliswaar gebruikt maar ze geven er toch gewoon 3mnd garantie op!
  2. Salah-Eddine
    25.03.2019 10:01
    Geplaatst 21 december Kan het zijn dat mijn dealer zicht vergist door het verkeerd interpreteren van de uitgelezen codes en is het volgens jullie eigenlijk altijd de electronica of komt het toch wel eens voor dat de pomp zelf defect is?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |