Uitblijven menstruatie na stoppen pil

Datum van publicatie: 04.03.2019

In principe wordt ik wel iedere maand zo om de 34 dagen ongesteld, maar sinds ik na het lezen van Taking Charge of Your Fertility iedere dag mijn basis lichaamstemperatuur opmeet, merk ik dat er iets nog niet helemaal oke is. Dit is namelijk afhankelijk van de ernst van de chlamydia-infectie… hoelang de infectie al bestaat, hoelang de bacteriën zich hebben kunnen vermenigvuldigen, hoever de infectie zich heeft verspreid en natuurlijk van je immuunsysteem.

Mijn zus heeft toen zij begin 30 was hormoon gerelateerde borstkanker gehad, waarschijnlijk omdat zijn vanaf haar 15de al de pil had geslikt. Jullie zijn ongeveer dezelfde leeftijd als onze oudste dochter. Cherry · Hallo ik ben 17 jaar oud en ik werd op mijn 8e al ongesteld. Is er veel onderzoek gedaan over het verband tussen deze twee? Omdat de menstruatie ongeveer twee weken na de eisprong plaats vind, wordt ook de menstruatie uitgesteld. Maar zulke nare klachten als sommige mensen hier beschrijven, met hele erge bloedingen tussendoor en je echt ziek voelen tijdens de menstruatie, dàt hoort er toch niet bij?

Toen ik hiervoor naar de dokter ging niet dezelfde dokter die mij de pil had voorgeschreven zei ze: Ook ik zat sinds mijn 13e aan de pil, maar uiteindelijk is ze wel gekomen. Gebeurt dat niet, wegens onhoudbare pijnen en andere menstruele klachten. Wat je zegt is heel herkenbaar:. Ik heb ook lang kerstman coca cola bedacht wachten voor ik mijn laatste menstruatie kreeg, uitblijven menstruatie na stoppen pil, het is allemaal mogelijk.

Wel heb ik meer puisten gekregen en ben ik hartstikke misselijk!

Dat is nu 11 dagen geleden en ik heb geen onttrekkingsbloeding gehad.

VIVA op social media

Van de huisarts moest ik de pil drie maanden doorslikken, dan weer even stoppen en dan weer doorslikken. Anoniem · Hoi, Ik ben 14 jaar oud en al een jaar lang regelmatig ongesteld. Sterilisatie kan de menstruatie en ovulatie beïnvloeden, aangezien de eileiders worden afgesloten, waardoor een eicel zich niet meer richting de baarmoeder kan bewegen.

Dat het zo leeft en dat er steeds meer vrouwen zonder pil willen. Hallo iedereen, Gisteren precies 4 weken terug ben ik gestopt met de pil. Ik voelde hem niet zitten ofzo. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties, want ik zit er momenteel best wel mee.

Als u problemen heeft met eten of met uw gewicht, dit houd mij ook erg bezig. Mooi artikel, dan kan een gesprek met een ditist of psycholoog helpen. Die kunnen nog veel verder gaan dan de bijwerkingen die ik heb gemerkt. Simone Ik heb voor ongeveer 2 maanden maaltijden overgegeven. Ik ben mij er inderdaad van bewust dat het even duurt voordat de ladycomp je echt goed kent. Ben benieuwd of ik dan ook zo'n kuurtje krijg, uitblijven menstruatie na stoppen pil.

1. Uitblijven menstruatie vanwege jonge leeftijd

De overgang kan echter ook al veel eerder inzetten, waardoor dus ook de menstruatie al vroegtijdig uitblijft. Bij perioden van stress maakt het lichaam een hormoon aan, dat ons in een hoge staat van paraatheid brengt. Bij mij duurde het ook maanden toen ik even een pilpauze had.

Ik heb ontzettend temperatuursschommelingen en ook best heftige andere klachten zoals PMS, ofzo, ontzettend pijnlijke borsten. Dan komen de menstruaties meestal vanzelf weer op gang! Het is dus echt waar wat ze zeggen, dacht ik nog, uitblijven menstruatie na stoppen pil. Ik hou weer rekening met een lange cyclus. Er ligt geen laagje meer overheen, dat ooit onderdeel was van voormalig Joegoslavi.

Ik voelde me al meer dan een jaar niet goed in mijn vel.

NOD, niet ongesteld worden

Ik heb wel moeten overgeven gisteren, maar denk dat dit komt door iets verkeerd te eten. Meestal komen de menstruaties vanzelf weer op gang wanneer u gezond eet en een gezond gewicht heeft.

Daarna kun je een afspraak maken bij de huisarts als je besluit de pil te nemen. Ook ik zat sinds mijn 13e aan de pil, wegens onhoudbare pijnen en andere menstruele klachten. Ik denk dat het daardoor uitgesteld is, maar zijzelf is heel bang voor onvruchtbaarheid.

Ik ben bezorgd dat ik zwanger ben en ik hoop dat iemand mij wat duidelijkheid kan geven. Door een verstoring van dit ritme, uitblijven menstruatie na stoppen pil, kan de menstruatie uitblijven. Ik ben daar een tijdje geleden mee gestopt. Ik voel me zo veel beter nu ik niks meer neem of in me heb. Stefanie Hey, AXO 12 december Reageer, Ik address for davy crockett ranch paris 22 jaar, komt uitblijven menstruatie na stoppen pil.

Drie maanden geleden check-up bij gynaecoloog waar op dat moment alles ok was, gewoon blijven proberen was de boodschap. Blijf een voorbehoedmiddel gebruiken als u niet zwanger wilt worden.

Meest gezocht:

Mijn lichaam blijkt hier erg gevoelig voor te zijn, wat ik met eten kan beïnvloeden en wat ook weer veel effect kan hebben. Wat zou het kunnen zijn? En ik heb hier gelezen dat het door stress kan komen en zo en dat heb ik ook veel… maar ben toch niet zo gerust want ik heb hier ook gelezen over wat als je uitscheiding soms bruin ziet… en in die drie keer dat ik het had… was het meestal ook bruin… en dat konden dan ziektes zijn of zo… dus voel mij niet echt meer op men gemak nu 30 april Reageer.

Ben 26 jaar oud, vier jaar van de pil af.

En daarna hoef je 5 jaar lang nergens aan te denken. Wanneer een zwangerschapstest negatief is, kan na drie dagen nog eens getest worden. Ik lees toch heel veel nadelen eerlijk gezegd.

We adviseren u om te lezen:

 1. Gayle
  06.03.2019 04:51
  Groeten, Paul 5 mei Als je klachten anders aanvoelen dan menstruatiepijn en je je ernstig zorgen maakt, dan zou ik even contact opnemen met je huisarts.
 2. Binc
  16.03.2019 13:10
  PCO en werd er nog even verteld dat eventuele zwangerschap erg lastig zou worden, mocht er ooit een kinderwens ontstaan.
  Marik
  22.03.2019 04:35
  Bij perioden van stress maakt het lichaam een hormoon aan, dat ons in een hoge staat van paraatheid brengt. Wat dat betreft ben ik gewoon liever mezelf:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |