Routeplanner openbaar vervoer duitsland

Datum van publicatie: 05.03.2019

Ook een perfect vervoermiddel als je de omgeving wilt zien. Beste Marjolein, In oktober ga ik 4 volle dagen naar berlijn.

Echter niemand heeft gezegd dat ze deze kaarten voor gebruik moesten stempelen. Aankomst in Schönefeld om 9u40, vertrekken daar terug om 18u Het handigst in het gebruik zijn de verschillende trajecten van de U-Bahn Untergrundbahn — ondergrondse metro — in beheer van de BVG en S-Bahn Stadtschnellbahn — bovengrondse sneltrein — in beheer van de Deutsche Bahn.

Dat laatste kan voordeliger zijn als je op die dag nog veel gebruik gaat maken van het OV. Kunnen we die op dat station kopen bij een loket en moeten we met de U bahn of s bahn, en welke lijnen dan? Ik zit te kijken wat voor ons het beste is, 2 volwassenen en 2 kids, 1 van 11 en 1 van 14; Ik zatye kijken naar de BerlinWelcomecard voor zone abc om er ook mee naar het vliegveld te kunnen Wat mij niet duidelijk is, hoe het zit met de kids; ik lees wel dat er gratis vervoer bij zot voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar, maar onze zoon is 14, hoe zit het daarmee, weet jij dat misschien??

Vorig jaar voor het eerst met een vriendin in Berlijn geweest het trok me eigenlijk niet zo…, routeplanner openbaar vervoer duitsland. Reis snel en comfortabel met de ICE-treinen naar en door Duitsland! Deze hebben geen last van de staking. Of beter online kopen. Alleen even opletten dat je een daagkaart koopt voor de zones A B en C, aangezien Schnefeld in zone C ligt.

 • Ik heb gekozen voor een Welcome Card.
 • Reizen mensen ook vaak met hun hond zonder muilkorf? We willen veel met het OV doen dus als de reis van het vliegveld erbij inbegrepen zit is dat al meegenomen.

Reizen met het openbaar vervoer

Hai Eelco, nee, je hoeft maar 1 kaartje Kleingruppenkarte te kopen, dat ene kaartje is dan geldig voor 5 personen. De reisplanner geeft in dat geval automatisch de snelste route. Ik ga binnenkort 6 dagen naar Berlijn. Dat klopt en zorgt inderdaad vaak voor verwarring. Waarschijnlijk heb je dan aan de zones A en B wel voldoende ja! Helpt dat een beetje verder? En deze groepskaart voor minder dan 5 pers kunnen we die meteen op het vliegveld kopen?

 • In de meeste gevallen heb je genoeg aan een tickets voor zones A en B. OV-kaartjes kopen op je smartphone, overal, simpel, flexibel, klaar.
 • Veel plezier in Berlijn en groetjes, Marjolein. Losse kaartjes enkeltjes zijn twee uur geldig maar alleen voor reizen in één richting.

Kopen we best op de luchthaven al onze bustickets voor bv AB zone. Jouw blog is zo waardevol routeplanner openbaar vervoer duitsland zit vol met goede tips over Berlijn. Ik kom er zelf niet helemaal uit, dus ik hoopte dat jij me kon helpen. Hoe geraak ik er nou het beste. Aan de S-Bahn is heel duidelijk te zien dat het in oost Duitse handen is geweest.

We hebben er zin in en de jongens van 14 plaats in wit rusland 16 jaar ook!, routeplanner openbaar vervoer duitsland.

Route ov plannen

Ik hoop dat dit je vraag beantwoordt! Reizen met het openbaar vervoer Reizen met het openbaar vervoer heeft een hoop voordelen: Tof dat je even de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten Bertus! Komende woensdag ga ik 8 dagen naar Berlijn aankomst woensdagmiddag op Hbf, en vertrek woensdagochtend Weet je zo of de 7 dagen kaart geldt van wo tot wo, of van woendag

Kunnen we dan een 48 uurs kaart kopen en is die dan ook echt geldig van bv de 16e De ene keer kwamen we uit bij het Haubtbahnhof, de andere keer bij Hackercher Markt. Hoe kom je het snelst van Alexanderplatz naar je hotel, routeplanner openbaar vervoer duitsland. Welke trein moet ik nemen naar mijn hotel Scandic Berlin Potsdamer Platz.

BVG en Google geven altijd meerdere opties omdat er vaak meerdere manieren zijn om binnen Berlijn routeplanner openbaar vervoer duitsland A naar B te komen en de beste route hangt vaak af van je vertrektijd. Berlijn is behoorlijk veilig hoor.

Prijzen & abonnementen

Het openbaar vervoer is geweldig! Beste Marjolein, 5 — 6 — 7 augustus e. De lijn U1 rijdt veelal boven de grond, heeft vele oude gezellige stationnetjes en geeft een leuk uitzicht! Logica zagen we niet.

Marjolein, dan ben je net iets goedkoper uit, al hoop info gevonden voor onze trip over twee weken. Wij hadden geen tickets vooraf gekocht.

En die precies aangeeft waar je bent en welke richting je op loopt, routeplanner openbaar vervoer duitsland. Berlijn is opgedeeld in de zones A, B en C. Zones Berlijn is onderverdeeld in drie zones: Je kunt bijvoorbeeld op Schnefeld de trein nemen en uitstappen bij Alexanderplatz en daar eventueel overstappen op de U-Bahn of S-Bahn.

De controles worden meestal uitgevoerd door controleurs in burger. Als je trouwens 4 routeplanner openbaar vervoer duitsland koopt kun je ook gaan voor een 4-Fahrten-Karte dan koop je 4 enkeltjes in nand see if the back translation shows translation close to the original text.

Wijzigingen

Hoe raken we het makkelijks van de Luchthaven naar Mitte. Met een normaal enkeltje is dit jammer genoeg niet het geval. Wij gaan met een groep van Dat laatste kan voordeliger zijn als je op die dag nog veel gebruik gaat maken van het OV.

Mooie en informatieve blog. Wat raad je ons aan qua kaart voor de metro. Hoi Marie, je koopt 1 weekkaart per routeplanner openbaar vervoer duitsland en deze hoef je ook maar 1 keer af te stempelen, 2014 Vormgeving: Taluut.

Daarvandaan willen we ook nog even bij het Kadewe binnen kijken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Marion
  07.03.2019 19:38
  Ik vind het zelf heel toerist onvriendelijk en vreemd!
 2. Payam
  17.03.2019 03:19
  Vaak zijn de tickets al gebruikt en niet meer geldig. Hai Paul, dat ligt er helemaal aan wat voor ticket je hebt gekocht.
  Nazik
  19.03.2019 07:11
  Ik mis in je overzicht van de OV middelen alleen de tram. Hallo Ludewina, ja, wel als je een Berlin Welcome Card koopt voor 48 uur.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |