Auto alarm gaat steeds af

Datum van publicatie: 05.03.2019

Weet je zeker dat het het alarm is van haar autel Buurvrouw heeft er geen last van. En eventueel foto's van hoe het eruit zag vóór de schade?

Dus misschien is het probleem er al wel vanaf het begin Ik verwacht dat er dan toch wel een paar buren in opstand waren gekomen. Vannacht heb ik dus eindelijk weer eens geslapen.

Second opinion bij iemand anders? Ben erg benieuwd wat voor een onzin ze mee komen. Ik overweeg de wijkagent in te schakelen, maar is dat gerechtvaardigd?

En hoe dat werkt met zo'n alarm; echt geen idee! Lage accuspanning kan kloppen. Misschien nog wel opmerkelijk om te vermelden. De volgende ochtend openen we hem dan door eerst op auto alarm gaat steeds af sleutel op slot te drukken en daarna weer op open. Maar kreeg je dan geen klachten van de medekampeerders. Schakel javascript terug aan voor alle functionaliteiten.

Eerst maar eens een poging doen zelf het probleem op te lossen. Spreek met die andere buurman af dat jullie om de beurt gaan aanbellen.
 • Tegen betaling is ook geen enkel probleem. Wij hebben een oprit voor 2 auto's, maar hebben er maar een.
 • Voor al je vragen over de Volkswagen Passat ben je hier aan het juiste adres.

Garageforum

Want het is wel echt a-sociaal Ik ga het ook met de andere buurman bespreken. Edwin, Hoe benader je de vag lijst?? Foutcode kwam er uit. Omdat jij over een schakelaar bij je gordel praat. Oh, ik vind dat je al heel geduldig bent geweest. Inmiddels staat de auto vanaf vanochtend na het sleutelen op slot en op alarm en is hij nog niet vanzelf afgegaan

Ik heb een dikke bril, het wordt opgelost en je alarm vertoont geen rare spontane nachtelijke concerten meer. Gisteren ging het alarm zelfs af terwijl de auto niet op slot stond we kunnen hem simpelweg niet meer op slot zetten en dus ook niet gebruiken nu. Vergeet niet dat alles afhangt van een goeie voeding, auto alarm gaat steeds af de kleine prins film samenvatting fabrieks alarm wat op niet te herleiden momenten afging.

Ik word er trouwens zelf ook wakker van. Maar goed, komt mij trouwens in andere vorm ook bekend voor. Wat IngridT vertelt, is die niet goed dan werkt wat er aan hangt ook niet zoals het moet.

Ik ben zo benieuwd hoe jullie het hebben gehad, en ook zo nieuwsgierig hoe het met het eten is gegaan Ijsvogeltje, je staat nogal klaar met je oordeel Wel jammer van de comfortsluiting, iets voor de volgende servicebeurt, of laat je er binnenkort al naar kijken? Zal het blijven monitoren, is nu al twee weken stil

Van wie die auto is, naar de buurvrouw. Haha Wat kan ik doormeten dan. Er is nog niet gereageerd op mijn klachten zegt ook al ietsweten we niet. Denk niet dat auto alarm gaat steeds af andere dealer inschakelen daar op dit moment veel gaat helpen. Ik zou alles gaan doormeten?

Wie weet hebben er nu anderen van wakker gelegen, dat stoort mij wel. En zijn de andere mensen al flink bij de buurvrouw wezen klagen? Maar kreeg je dan geen klachten van de medekampeerders?

Lage accuspanning kan kloppen, auto alarm gaat steeds af. Je bent in ieder geval wel goed bezig om zo de zaken te elimineren. Als bij mij het alarm afgaat is dat meestal vanwege te lage accuspanning. Oh, ik vind dat je al heel geduldig bent geweest. Foutcode stond er 1e keer nog in maar kwam daarna niet meer terug.

En wat zo raar is; het alarm is niet eens afgegaan, maar dat was zondag overdag ook niet; toen stond hij er ook gewoon. Het probleem is dus niet verholpen Wat helpt is de bewegingssensoren uitschakelen telkens je uitstapt.

Helaas nergens een oplossing. Gisteren had ik het idee dat ze wel thuis waren, maar er deed niemand open. Maar nu weigert hij 'soms' om op slot te gaan comfortsluiting via het rechterachter portier, de knopjes op de grepen van de andere portieren werken dan wel.

Bij de dealer hebben ze opnieuw alles uitgelezen en doorgestuurd naar Duitsland, daar is het geval nu in onderzoek.

Uiteraard de gebruikelijke dooddoeners als dat dit nooit had mogen gebeuren, anders de auto altijd getankt wordt en dat er echt voorzichtig gedaan wordt met auto's van klanten enzo. Overslaan en naar de algemene inhoud auto alarm gaat steeds af. Zondag waren ze zo te zien niet thuis toen we aanbelden.

We adviseren u om te lezen:

 1. Danilson
  14.03.2019 17:08
  Ik kan me niet voorstellen dat ze het zelf niet vervelend vinden.
 2. Rolinka
  19.03.2019 13:46
  Ik word er trouwens zelf ook wakker van;-. Het probleem oplossen kan in een later stadium ook nog altijd!
  Eveline
  28.03.2019 05:50
  De gehele beleving van klantvriendelijkheid blijft minimaal:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |