Restaurant de bokkenrijders esbeek

Datum van publicatie: 03.03.2019

Nederlands , Geschikt voor vegetariërs. Na een heerlijke boswandeling hier terecht gekomen. Uiteraard begeleidt ons team uw bijeenkomst op professionele wijze.

Met liefde voor het vak gebrand in onze eigen koffiebranderij Den Bock op den Vaalserbergh, den hoogsten Bergh des Lands. Mijn vrouw had dood krentenbrood. Deel op Facebook Deel op Twitter. Klein stukje harde sla. Contact If you are human, leave this field blank. Graag wilde ik de mensen van "In den Bockenreyder" van harte bedanken voor de hartelijke ontvangst, de gezellige ambiance, de prima bediening en de uitstekende service die ik heb ervaren op 9 maart jl toen ik met een groep van 26 vrouwen er mijn 60ste verjaardag heb gevierd.

Vier erg gewone sneetjes brood. Wat een schone wc's, vriendelijk personeel. Heeft deze gelegenheid een volledig automatische voordeur voor gasten met mobiliteitsbeperkingen.

Ook een geweldige omgeving. Voor je het weet kun je nooit meer zonder.

Als geen ander weet de VVV waar de leukste, interessantste bezienswaardigheden zijn. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van In Den Bockenreyder.
  • Gaarne informeren wij u hierover.
  • Ook je ervaring delen?

Eten en drinken bij De Bokkerijder

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op. Download de app vandaag nog in een van de stores. Wil je dat onderdeel toch niet printen kun je er nogmaals op klikken zodat het blokje niet geselecteerd is. Een authentieke Limburgse koffietafel met passende streekgerechten, een uitgebreid smulbuffet, of à la carte naar ieders eigen wens. De bediening is vlot en aardig.

  • Reserveringen, Buiten zitten, Zitplaatsen, Bedienend personeel, Parkeerplaatsen beschikbaar, Kinderstoelen beschikbaar, Rolstoeltoegankelijk, Serveert alcohol. Uitgebreid brunchen; een heerlijk relaxte manier om uw zondag net even dat extraatje te geven.
  • Combineer het zakelijke met het aangename.

Mooie ambiance, bediening goed. Ook je ervaring delen. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Nee de uitsmijter is geen waar voor je geld, restaurant de bokkenrijders esbeek. Voor de hond werd een bak water neer gezet. Het was in n woord geweldig: Dit is geen klantvriendelijkheid.

Deze pagina delen

Parkeerplaats centrum Markt AJ Oirschot. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op. Wat je ook wilt gaan doen, de VVV weet waar je moet zijn!

Met liefde voor het vak gebrand in onze eigen koffiebranderij Den Bock op den Vaalserbergh, den hoogsten Bergh des Lands. In ons restaurant kunt u genieten van de Limburgse gastvrijheid en onze Bourgondische keuken. Hoe was jouw ervaring. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk sauna beauty velp korting de inhoud op externe websites, restaurant de bokkenrijders esbeek. Telefoon Website www.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. De uitgebreide restaurant de bokkenrijders esbeek van De Bokkerijder biedt voor ieder wat wils en bestaat uit een kleine - en een grote avond kaart.

Beoordelingen Herberg 'In den Bockenreyder' - ESBEEK

Hoewel ik in de jaren 80 maandelijks in de bokkenrijder kwam; was het nu ongeveer 30 jaar geleden dat ik er geweest was. Zeer vriendelijk personeel en een zeer snelle bediening. Een authentieke Limburgse koffietafel met passende streekgerechten, een uitgebreid smulbuffet, of à la carte naar ieders eigen wens. Uitgebreid brunchen; een heerlijk relaxte manier om uw zondag net even dat extraatje te geven. Alles is mogelijk Met onze vanzelfsprekende hartelijkheid vullen we iedere wens persoonlijk in:

Mooie ambiance, bediening goed. En telefoontje is voldoende om ons creatief met u mee te laten denken? Neem voor meer informatie of een reservering,  contact met ons op. Klik hier voor meer informatie of wijzig restaurant de bokkenrijders esbeek instellingen. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Sandra en Hans Houtepen 9 punten. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox.

Een onvergetelijke ervaring

Startpunt Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Een aanrader voor vakantiegangers die eens echte Brabantse gemoedelijkheid willen meemaken.

Dit is een prachtige stek waar je altijd terecht kunt voor n hap en n snap? Antwoord van Robbert M Gelegenheid beoordeeld! Met krokant gebakken kipfilet, croutons, 28 februari 2003, restaurant de bokkenrijders esbeek, supporting and reading our updates because we will keep you updated on our progress towards the Dakar Rally finish in BuenosAires.

We adviseren u om te lezen:

  1. Rojda
    06.03.2019 02:15
    Reserveringen, Buiten zitten, Zitplaatsen, Bedienend personeel, Parkeerplaatsen beschikbaar, Kinderstoelen beschikbaar, Rolstoeltoegankelijk, Serveert alcohol. Leuke plek om eens heen te gaan zeker voor herhaling vatbaar!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |