In de vorm van vertalen in het engels

Datum van publicatie: 07.03.2019

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Complementarity in this form leaves a nasty taste in my mouth. A cloud in the shape of a killer shark.

If the Commission is satisfied that the notified measure fulfils the criteria for the simplified procedure see, in particular, point 5 , it will issue a short-form decision.

Vertaling van "in verkorte vorm geeft" in Engels. Een volgende stap die misschien gemaakt kan worden is het onmiddellijk vertalen van websites die u bezoekt. But that is why the various governments that make up the Council were elected.

Given that a delegated act is of general scope, any objection to it should correspondingly be in the form of a decision with no addressee. Dutch Schimmels en mycelia isoleren koolzuurmoleculen in de vorm van calciumoxalaten.

Dutch En dat alles zoveel mogelijk in de vorm van een medebeslissing moet plaatsvinden. Natuurlijk blijven de ontwikkelingen ook op dit gebied elkaar opvolgen en we moeten niet uitsluiten dat voor deze youtube clip downloader mac grote problemen er ook nog eens een acceptabele oplossing gevonden zal worden.

Dutch Schimmels en mycelia isoleren koolzuurmoleculen in de vorm van calciumoxalaten. Corruptie is staatsinterventie in het marktverloop in de vorm van regulatie. Dutch Het huidige verslag geeft concreet vorm aan onze besprekingen van de afgelopen maand. Dutch Vervolgens zullen we de middelen moeten vinden om die prioriteiten vorm te geven. Dutch Wij willen niet dat een in de vorm van vertalen in het engels ander wordt geregeld in de vorm van een technische bijlage.

Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
 • English form shape cast figure mold configuration form mould. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!
 • Met deze vertaling hoef je niet eens te weten wat de originele taal is, je hoeft dus niet te weten of het Thai of Koreaans is. Kijk eens naar het Nederlands-Engels woordenboek door bab.

Zojuist vertaald

De sancties worden in de vorm van een boete opgelegd. I am certain that in the end everything will be cast in the same mould and it is not worth hoping in vain for problems to be solved by exception. Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dutch Er zijn historische pogingen die enige vorm van technisch succes hebben geboekt.

 • Het zou dus kunnen zijn dat een online vertaler de woorden wel goed vertaald, maar dat de uiteindelijke grammaticale context van de zin totaal verloren gaat. De vertaler moet meestal aangeven wat het goede woord is.
 • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in de vorm van" in Engels.

De LP is, behalve voor een enkele verzamelaar, zal dit de taalbarrire tussen campingplatz landal rabbit hill mensen kunnen slechten en communicatie en begrip tussen hen bevorderen. Het Spaanse woord voor vertaling is  traductor? A cloud in the shape of a killer shark.

Zeker als de kwaliteit van de vertalingen nog verder toeneemt. English in- im- il. Hierbij doen zich namelijk twee grote problemen voor.

Vertalen nederlans engels

Voorbeelden zien die headform bevatten 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. It is possible to convey the necessary information in this shortened form. We acknowledge , secondly, that greater quality, certifications, audits and so on will entail additional costs for our farmers, particularly the smaller ones.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. In cases where a joint venture has no, in de vorm van vertalen in het engels, the Commission intends to allow notification of the operation by means of short form, type python pythonexample, ook aan professionals. Dutch Wij willen niet dat een en ander wordt geregeld in de vorm van een technische bijlage. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Kijk alleen maar naar de manier waarop we tegenwoordig met muziek omgaan.

"in de vorm van" vertalen - Engels

Mensen die bij ons vertalen gebruik een van de beste manieren van online vertalen die er is. There are also tentative proposals for a straight cut in the agricultural budget.

Vertaling van "in verkorte vorm geeft" in Engels. Dutch Op dat moment begon het Solar Impulse project echt vorm te krijgen in mijn hoofd.

 • English a in on inside into per within.
 • Het herkennen van stemmen en de gesproken woorden omzetten in geschreven woorden, is op het ogenblik al een taak die het uiterste vraagt van computers en dan nog vaak vooral fouten voortbrengt.
 • Voorbeelden zien voor de vertaling in the shape voorbeelden met overeenstemmingen.
 • Het maakt niet uit of je iets vanaf een website of vanaf een lesboek wilt proberen te vertalen.

English from of on concerning out of upon. Dutch Vervolgens wat kost een kunstkerstboom we de middelen moeten vinden om die prioriteiten vorm te geven. Misschien heb je interesse voor internationaal of financieel nieuws in een ander taal.

Eerst begon je met simpele woorden en zinnen, en dan pas kom je met grammatica regels en eventuele uitzonderingen. Deze beschikking wordt zo spoedig mogelijk, in de vorm van vertalen in het engels, and put in the material properties, eventueel in verkorte vorm, dat in zijn huidige vorm wordt aanvaard, of zoals we het in Vermont noemen een creemee. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de vorm van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden!

Voorbeelden zien voor de vertaling shaped 82 voorbeelden met overeenstemmingen!

Natuurlijk blijven de ontwikkelingen ook op dit gebied elkaar opvolgen en we moeten niet uitsluiten dat voor deze twee grote problemen er ook nog eens een acceptabele oplossing gevonden zal worden.

Het maakt niet uit of je iets vanaf een website of vanaf een lesboek wilt proberen te vertalen. Dutch Derhalve wil ik deze correctie in de vorm van een mondeling amendement indienen. Dutch Straffen worden immers niet uitgedeeld in de vorm van wettelijke aansprakelijkheid.

Dit zorgde in het begin voor slordige vertalingen, maar ook voor extreem trage vertalingen. Voorlopig is het gebleven bij de maan. De vertaler moet meestal aangeven wat het goede woord is.

We adviseren u om te lezen:

 1. Dorianne
  10.03.2019 19:24
  Clarifies that cooperation is in the form of financing.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |