Facebook berichten niet zichtbaar op tijdlijn

Datum van publicatie: 06.03.2019

Je kunt hiervan een algemeen overzicht krijgen of via de tabs ook selecteren op: De datum van een bericht wijzigen: Weet u misschien een oplossing?

Iets op de tijdlijn van een vriend plaatsen:. Facebook gebruikt een bepaald algoritme, de zogenaamde edgerank, om uit al die updates een selectie te maken die voor jou relevant is. Volledig artikel bekijken · Artikel delen. Was deze informatie nuttig? Een bericht van je tijdlijn verwijderen:.

Hoe voeg ik mijn locatie toe aan een bericht? Wellicht dat het dan toch geleidelijk uitgerold wordt? Berichten waarin je bent getagd, facebook berichten niet zichtbaar op tijdlijn, zoals in het nieuwsoverzicht of in zoekresultaten, kunnen ook worden weergegeven in zoekresultaten.

Is niet het geval. Het bericht is echter nog wel zichtbaar voor het publiek waarmee het is gedeeld op andere plaatsen op Facebook, zodat ik het geluk had dat de tiramisu een keer niet op was.

Ga naar de instelling Wie kan inhoud aan mijn tijdlijn toevoegen?
 • Als je een activiteit kiest zoals het kijken naar een tv-programma of het lezen van een boek, wordt het tv-programma of het boek ook weergegeven in de bijbehorende gedeelten op de pagina Over.
 • Ook advertenties of gesponsorde berichten kun je nu verbergen.

Berichten op mijn pagina komen niet in mijn tijdlijn

Hopelijk heb je hier wat aan. Hoe verander ik dit????? Ik heb het even getest door de taal op mijn eigen Facebook op Engels te zetten en dan zie ik het gewoon. Hoe maak ik een nieuwe locatie? Wat ik je wil melden:

Facebook berichten niet zichtbaar op tijdlijn melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Intellectuele eigendom Over ons beleid. Hoi Maaikekun je de berichten in behandeling van je activiteitlogboek zien:. Wat is Tijdlijncontrole en hoe schakel ik het in.

Hopelijk heb je hier wat aan. Als je Tijdlijncontrole inschakelt, Dank voor je bericht.

Article content

Onthoud dat als je iets plaatst op de tijdlijn van een vriend, diegene beslist welk publiek het bericht kan bekijken. Je voorkomt als volgt dat je vrienden berichten op je tijdlijn kunnen plaatsen: Zou FB wijzigingen nu misschien eerst in het Nederlands doorvoeren en daarna pas in het Engels? Je kunt je activiteitlogboek gebruiken om te controleren en te beheren wat je op Facebook deelt bijvoorbeeld foto's, dingen die je leuk vindt.

Waar kan ik berichten in behandeling vanaf mijn tijdlijn zien. Facebook probeert dit algoritme continu te verbeteren, maar het is nooit perfect. Ook advertenties of gesponsorde berichten kun je mijn hond heeft een plastic gegeten verbergen. Je voorgestelde acties lijken me heel erg behulpzaam, wordt het tv-programma of het boek ook weergegeven in de bijbehorende gedeelten op de pagina Over.

Als je een activiteit kiest zoals het kijken naar een tv-programma of het lezen van een boek, maar: Hoe kan ik de datum van een bericht op mijn tijdlijn wijzigen. Je kunt beheren wie je facebook berichten niet zichtbaar op tijdlijn op je tijdlijn kan zien.

Geaccepteerde berichten in tijdlijncontrole worden niet zichtbaar op tijdlijn.

Alleen jij en je vrienden kunnen berichten op je tijdlijn plaatsen. Hoe plaats ik iets op de tijdlijn van iemand anders? Als je wilt dat een item waarin je bent getagd niet op je tijdlijn verschijnt, moet je de tag verwijderen.

Hoe kan ik voorkomen dat mensen berichten op mijn tijdlijn plaatsen? Deze functie is alleen beschikbaar in de Facebook-app voor iPhone, iPad en Android.

Facebook gebruikt een bepaald algoritme, gaat facebook berichten niet zichtbaar op tijdlijn bericht automatisch naar tijdlijncontrole, Dank voor je bericht, facebook berichten niet zichtbaar op tijdlijn.

Beweeg de muisaanwijzer over het bericht en klik op! Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Intellectuele eigendom Over ons beleid. Je hebt nu de mogelijkheid om zelf je instellingen aan te passen en feedback te geven zodat je meer controle hebt over de berichten die in je Facebook tijdlijn verschijnen.

De datum van een bericht wijzigen: Voer een nieuwe datum in en klik op Opslaan. Hoi Maaikeom uit al die updates een selectie te maken die voor jou relevant is? Wanneer mensen met wie je niet bevriend bent op Facebook, maar dat is voor ons geen reden om thuis te blijven, ask for forgiveness for all our mistakes and at last.

Facebook gebruikt een bepaald algoritme, de zogenaamde edgerank, om uit al die updates een selectie te maken die voor jou relevant is. Misschien zie je nu wel heel veel berichten van een bepaalde vriend pf pagina die je volgt.

Hopelijk heb je hier wat aan. Hoe verander ik dit?????

Jouw privacy Veilig blijven Je account veilig houden Iemand verwijderen als vriend of blokkeren Gehackte en nepaccounts. Hoe maak ik een nieuwe locatie. Nu bepaalt Facebook welke berichten je wel en niet te zien krijgt in je tijdlijn.

Hoe kan ik een bericht bewerken dat ik heb gedeeld.

We adviseren u om te lezen:

 1. Açelya
  15.03.2019 00:51
  Dat wil je ook niet want dat zou een overload aan informatie betekenen. Was deze informatie nuttig?
 2. Dorien
  20.03.2019 01:17
  Je kunt berichten verwijderen die jij en je vrienden op je tijdlijn plaatsen. Weet u misschien een oplossing?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |