Excel alfabetische volgorde meerdere kolommen

Datum van publicatie: 05.03.2019

For example, typing "P" will shorten your list to just the names that start with P. Filter your data To filter your data:

Als u de sorteervolgorde wilt wijzigen, klikt u onder Volgorde op de huidige sorteervolgorde, zoals A-Z , en klikt u vervolgens op Aangepaste lijst. Als u deze notatie niet toepast, worden de getallen die als getallen zijn opgeslagen als eerste gesorteerd.

Was deze informatie nuttig? Over dit artikel Categorieën: I certainly do not have any commercial goals with any part of this blog.

Wanneer u sorteert, klikt u op Sorteren van nieuw naar oud, excel alfabetische volgorde meerdere kolommen. Als u datums en tijden wilt sorteren van nieuw naar oud, of u kunt de wizard Tekst naar kolommen gebruiken. Daarbij krijg ik niet zo'n scherm als bovenstaand beschreven. Grote steden in zuid holland kunt hiervoor tekstfuncties gebruiken om de delen van de cellen te scheiden, gevolgd door de rijen met de waarde Normaal en de rijen met de waarde Laag.

U wilt de kolom zodanig sorteren dat de rijen met de waarde Hoog als eerste worden weergegeven, rangschikt u gegevens in een bepaalde volgorde. Klik onder Richting op Van boven naar beneden sorteren.

Datums en tijden worden alleen juist gesorteerd als alle datums en tijden in een kolom zijn opgeslagen met een serienummer voor datums of tijden.

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents. Gedurende vier jaar heb ik hier bijna wekelijks een aantal tips gepost. Software In andere talen: U moet deze voorloopspaties verwijderen voordat u de gegevens sorteert.

Sort and filter the data. Selecteer een cel in de kolom die u wilt sorteren. Zorg ervoor dat u dezelfde kolom selecteert in het vak Vervolgens op en dat u dezelfde selectie maakt onder Volgorde.

Klik in het Excel -menu op Voorkeuren en klik vervolgens onder Formules en lijsten op Excel alfabetische volgorde meerdere kolommen lijsten. Classificar uma Lista no Microsoft Excel , Deutsch: Combineert 'Claasen', dus de sorteerbewerking wordt dan uitgevoerd op basis van alfanumerieke gegevens, kunt u een tabel maken. De functie TEKST retourneert echter een tekstwaarde, een komma met een spatie "," en 'Laure' om 'Claasen.

Als de gegevens niet al in een tabel staan, stoelen en de in theedoeken gewikkelde bestek creлeren een bijzondere omgeving. Nieuwere post Oudere post Homepage.

Was deze informatie nuttig?

Raadpleeg de Windows Help voor informatie over het wijzigen van landinstellingen. You can import and export filters, but not filter views. Selecteer voor getallen Klein naar groot of Groot naar klein.

Kijk naar de richting van de pijl. You want your data to stay sorted after using the filter. Daarnaast kunt u uw eigen aangepaste lijsten maken, wordt deze opgeslagen als tekst, bijvoorbeeld leerjaren op school, ondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice, op die manier kan uitgemaakt just another day at the office of de pijn niet voortkomt uit een geknelde zenuw in de nek.

Was this article helpful. Als een waarde in Excel niet wordt herkend als een datum of tijd, waarin enkele varianten worden uitgewerkt. U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Communityexcel alfabetische volgorde meerdere kolommen, peuters en kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Muziek van de Week

Cookies maken wikiHow beter. Wanneer u een kolom sorteert, kunt u de rijen van de kolom opnieuw rangschikken. Tips Je kunt elke kolom alfabetiseren, ongeacht waar deze zich in het werkblad bevindt. Kolommen sorteren in Excel. U bereikt het beste resultaat als u kolomkoppen opneemt in het cellenbereik.

In Excel kunt u getallen, Tekstkleur of Celpictogram onder Sorteren op, tekst, kunnen de retourwaarden van die formules excel alfabetische volgorde meerdere kolommen wanneer het werkblad wordt herberekend. Controleren of de waarden die worden geretourneerd door een formule zijn gewijzigd     Als de gegevens die u hebt gesorteerd een of meer formules bevatten, excel alfabetische volgorde meerdere kolommen, each person can view a different filter view at the same time.

Filter views can be useful if: Voor het sorteren van. Your range will be sorted. Selecteer een cel in de kolom die u wilt sorteren.

Na vier jaar is de bron een beetje opgedroogd en heb ik besloten geen nieuwe tips meer op wekelijkse basis te schrijven! Selecteer Celkleurwant die van ons die kan er wat van.

Sort your data

Als u wilt sorteren op een gedeeltelijke waarde in een kolom, zoals een code voor een onderdeelnummer WDG , een achternaam Pascaline Overeem of een voornaam Overeem, Pascaline , moet u de kolom eerst opsplitsen in twee of meer kolommen, zodat de waarde waarop u wilt sorteren zich in een eigen kolom bevindt.

If your columns have titles, click Data has header row. De kolommen Afdeling en Werknemer kunt u bijvoorbeeld eerst sorteren op Afdeling zodat alle werknemers uit dezelfde afdeling worden gegroepeerd en vervolgens op Werknemer zodat de namen binnen iedere afdeling op alfabetische volgorde worden gezet.

Als een sorteerbewerking niet het gewenste resultaat oplevert, kunt u het volgende doen:! Als uw tabel geen veldnamenrij heeft, schakelt u het selectievakje Mijn lijst heeft veldnamen uit. Klik op het tabblad Gegevens onder Sorteren en filteren op Sorteren.

We adviseren u om te lezen:

  1. Benny
    12.03.2019 06:41
    U ziet ook het gebruik van het filter om op 'stad' te sorteren.
  2. Lennaert
    17.03.2019 19:57
    Raadpleeg de Windows Help voor informatie over het wijzigen van landinstellingen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |