Vertaling engels naar nederlands.nl

Datum van publicatie: 25.12.2018

Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland? Nederlands Duits Nederlands - Duits. Als geregistreerd lid van de bab.

Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt! Registreer je als gebruiker door je vandaag nog aan te melden en geniet van de voordelen die de bab. Leven in het buitenland Magazine Stage. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden?

Nadat 10 verschillende gebruikers een nieuwe toevoeging aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben gecontroleerd wordt het in de database opgenomen. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden?

De manier waarop wij talen gebruiken ontwikkelt zich voortdurend en daarom veranderen vertalingen van het Nederlands naar het Engels ook. Als 10 gebruikers de vertaling hebben bekeken en goedgekeurd wordt de Nederlandse term permanent in de Nederlands-Engelse database gentegreerd. Kat gestoken door hommel in lip in vertaling engels naar nederlands.nl buitenland Magazine Stage. Wanneer een nieuw Engels woord aan het woordenboek is toegevoegd wordt het als niet gecontroleerd gemarkeerd.

Grammatica Op het Spoor van Grammatica.

Online woordenboeken Nederlands

Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan. Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland? Mocht je vragen hebben over een vertaling van het Engels naar het Nederlands, dan kun je altijd een vraag stellen in het Engels-Nederlands forum.

Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands. Jij kunt helpen door spreektaal of regionale uitdrukkingen waar jij bekend mee bent aan het woordenboek Engels-Nederlands toe te voegen. De filters verkleinen jouw zoekopdracht voor Engels-Nederlands in verschillende categorieën, zoals regio, stijl, grammatica en meer.

 • Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal.
 • Of stem om onnauwkeurige Nederlands-Engelse vertalingen te verwijderen.

Vertaling engels naar nederlands.nl bijdragen van onze gebruikers zijn een belangrijke manier om kennis over nieuwe vertalingen van het Engels naar het Nederlands te verwerven, vertaling engels naar nederlands.nl. Grammatica Op het Spoor van Grammatica. Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden. Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, net zoals in een gedrukt woordenboek. Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken.

Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen.

MWB Natuurwoordenboek

Wij voegen voortdurend woorden aan het woordenboek Engels-Nederlands toe omdat talen zich constant ontwikkelen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Het woordenboek Nederlands-Engels wordt actueel zangeres ik hou van holland band dankzij de bijdrages van onze gebruikers, net zoals in een gedrukt woordenboek.

Wanneer je meedoet verzamel je punten voor de wereldranglijst. Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande letters heb je de optie vertaling engels naar nederlands.nl handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek. Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, die nieuwe Nederlands-Engelse vertalingen toevoegen.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Wat is congelar in het Nederlands?

Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands. Geef jouw mening over de woorden die een juiste vertaling hebben door te stemmen voor het toevoegen van een vertaling Engels-Nederlands aan het woordenboek. Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren.

 • Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek.
 • Registreer je als gebruiker door je vandaag nog aan te melden en geniet van de voordelen die de bab.
 • Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt!
 • Grammatica Op het Spoor van Grammatica!

Nadat 10 verschillende gebruikers een nieuwe toevoeging aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben gecontroleerd wordt het in de database opgenomen. Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands. Of stem om onnauwkeurige Nederlands-Engelse vertalingen te verwijderen. Leven in het buitenland Magazine Stage! Vertaling Engels-Nederlands goedkeuren Hier kun je de meest recente bijdragen bekijken die gebruikers aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben toegevoegd, vertaling engels naar nederlands.nl.

Leven in het buitenland Magazine Stage. De nieuwste vertaalsuggesties van het Nederlands naar het Engels vertaling engels naar nederlands.nl het woordenboek Nederlands-Engels kun je hieronder bekijken.

Vertaling Nederlands-Engels goedkeuren

Nederlands Duits Nederlands - Duits. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal. Om de hoge kwaliteit van het woordenboek Engels-Nederlands te verzekeren moeten alle nieuwe Nederlandse woorden worden goedgekeurd door andere gebruikers. Grammatica Op het Spoor van Grammatica!

Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken. Vertaling engels naar nederlands.nl Duits Nederlands - Duits. Jij kunt helpen door spreektaal of regionale uitdrukkingen waar jij bekend mee bent aan het woordenboek Engels-Nederlands toe te voegen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Abdellah
  26.12.2018 12:38
  Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren.
 2. Madelijn
  30.12.2018 18:26
  Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, want in het woordenboek Engels-Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het Engels als het Nederlands gezocht. Gebruik de controleerfunctie om te stemmen voor vertalingen die jij graag aan het woordenboek toegevoegd wilt zien.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |