Bosch wasmachine maakt raar geluid bij centrifugeren

Datum van publicatie: 05.03.2019

Zodra de machine met centrifugeren op zn top zit qua toeren en hij draait uit, dan is het geluid meteen weg. Langs achter is de trommel volledig dicht dus het moet er langs voren uit. Blijf op de hoogte van het laatste product nieuws, aanbod en wasmachine aanbiedingen.

Een voorwerp tussen trommel en kuip veroorzaakt een metalig geluid. Ik kan de trommel wel bewegen ja, ook als ie aan het centrifugeren is. Een gevaar is dat artikelen tussen de trommel en de rubberen rand glippen en terecht komen in de omringende plastic kuip. Haal de pulley van de trommel as af door de bout losdraaien en pulley eraf te trekken; 5: Wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren.

Ook kan de trommelkruis gebroken zijn dan schuurt de trommel tegen voor kant van de bak.

Het monteren van het nieuwe lager gaat in omgekeerde volgorde? Wasmachine reinigen en onderhouden 9 februari Mankefrank op 07 November. Er is iets tussen de trommel geraakt wat herrie maakt mij centrifugeren. Maar wat kost dat dan.

Hebt u niet gevonden wat u zocht.

Koelkast Vaatwasser Wasdroger Wasmachine. Een hoog geluid is vaak een probleem met de lagers Vervang de lagers. Wij hebben een wasmachine van AEG, de Lavamat , met vergelijkbaar lawaai..

Klusadvies: Wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren

Sommige kleinere zaken die los in de machine terecht komen, kunnen hun weg vinden naar het pluizenfilter. Ik hoor graag vamn U. Zo zal bijvoorbeeld een tikkend geluid vaak te maken hebben met een munt die achterbleef in een broekzak, terwijl een behabeugel, die tijdens het wassen loskomt, een meer krassend geluid zal maken. Wanneer u klaar bent, moet u niet vergeten om de borgmoeren weer op zijn plaats te schroeven. Maak direct een afspraak.

 • Home Vakman in uw regio Forum Witgoed Onderdelen. Indesit wasmachine type WE 12 X raar geluid centrifugeren.
 • Wie kan mij vertellen waar het probleem zit. AEG update kabaal bij centrifugeren.

De pootjes onder de wasmachine zijn te stellen. Haal nu de borgspie uit de trommel as als deze aanwezig is ; 6: Ook aan de lager van de trommel zien we geen vreemde dingen speling of wat dan ook. Ook kan de trommelkruis gebroken zijn dan schuurt de trommel tegen voor kant van de bak. Dus beweeg de trommel op en neer.

Uw wasmachine maakt herrie?

Wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren. Heb net gekeken en met een lamp door de gaatjes geschenen maar zie niets liggen daar. Schrijf nu de lager maat op, deze kun je vinden op de zijkant van het lager bijvoorbeeld ZZ. Een paar tips om het lawaai te beperken:.

In het begin zou je zeggen dat het geluid van het grote vliegwiel afkomt,maar naar maten hij meer toeren maakt zou je zeggen dat het geluid van de moter afkomt.

En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf. Wie kan mij vertellen waar het probleem zit? Als je weet hoe een wasmachine werktga je ook begrijpen wat het probleem veroorzaakt. Wel heel veel naar voren en achter maar dat is normaal denk ik.

Wasmachine maakt vreemd geluid

Keestramper Geregistreerd op Berichten: Heb ook de trommel rondgedraaid zowel hard en zacht maar nu was er geen geluid te horen. Je vindt deze aan de onderzijde van de machine.

Wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren. Kies eens voor centrifugeren zonder dat de snaar er op zit.

Als je een beetje handig bent is de reparatie vrij gemakkelijk zelf te doen. Soms hoor bosch wasmachine maakt raar geluid bij centrifugeren echter niets bij centrifugeren en dan weer wel. Sinds kort maakt de wasmachine een vreselijk lawaai als ie tijdens het centrifugeren op toeren raakt. AEG update kabaal bij centrifugeren. Probeer het eens met de achterkant open, mogelijk kun je dan horen of het de motor, inclusief de leugen die hij zelf ooit heeft verteld.

Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem. Wasmachine reinigen en onderhouden 9 februari Een paar tips om het lawaai te beperken: Dus beweeg de trommel op en neer. Men zegdt dat je het schutting kosten per meter kunt horen.

Klusadvies: Raar geluid (kabaal) bij centrifugeren, Indesit W 144 X

Een bh-beugel of een munt kan tussen de trommel en de kuip komen. Zo zal bijvoorbeeld een tikkend geluid vaak te maken hebben met een munt die achterbleef in een broekzak, terwijl een behabeugel, die tijdens het wassen loskomt, een meer krassend geluid zal maken.

Volg de instructies in uw wasmachinehandleiding om het filter te controleren en schoon te maken. Schokbrekers vervangen maar de machine werd daar maar iets rustiger van.

Mankefrank Geregistreerd op Berichten: Ook kan de trommelkruis gebroken zijn dan schuurt de trommel tegen voor kant van de bak. Wasmachine bauknecht maakt lawaai tijdens centrifugeren. Dit probleem komt vaak voor bij oude huizen met een houten vloer.

We adviseren u om te lezen:

 1. Arvin
  06.03.2019 10:47
  Home Vakman in uw regio Forum Witgoed Onderdelen. Heb ook de trommel rondgedraaid zowel hard en zacht maar nu was er geen geluid te horen.
 2. Pauliene
  11.03.2019 16:08
  Schrijf nu de lager maat op, deze kun je vinden op de zijkant van het lager bijvoorbeeld ZZ.
  Sonya
  16.03.2019 21:25
  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |