Ziggo horizon box tv gids loopt vast

Datum van publicatie: 05.03.2019

Met overstappen naar een goedkoper aanbod van Ziggo ben je wel My prime kwijt. Ongelezen bericht door maryvansmaalen » 06 feb Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door arnebezemer » 01 feb

Ik heb vandaag een mail gestuurd waarin ik ook om een nwe box vraag. Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door Quark » 03 feb Ongelezen bericht door bprosman » 02 feb Alleen het programma wat op dit moment bezig is en het eerst navolgende kan ik opnemen. Dit is al de derde waar hetzelfde probleem zich voordoet. Vóór ik de tv uitzet schakel ik eerst terug van radio naar tv.

Ik heb ook diverse problemen met de horizonbox. Zoek in de site Zoek. We hebben ook een soundplate aangesloten om radio te kunnen luisteren zonder de TV te hoeven aan zetten. Had geen TV niks meer op vrijdag, zeggen ze doodleuk dinsdag komt er een monteur! Hiervoor dien je eerst de stroom van het box af te halen en opnieuw alles op te starten.

Verder start hij elke week wel zelf weer een keertje op halverwege iets wat je aan het kijken bent en gaat dan opnieuw alles installeren wat ca 10 min duurt en hij wordt erg warm ook al staat hij in een open kastje. Had geen TV niks meer op vrijdag, zeggen ze doodleuk dinsdag komt er een monteur.
 • Ziggo geeft aan dat de fout bij hun ligt. Toen ik melde dat ik dit niet accepteerde en dat als zij hun kant van de overeenkomst niet konden nakomen ik direct het abonnement zou op zeggen, had ik binnen 2 uur een monteur op de stoep staan.
 • Met overstappen naar een goedkoper aanbod van Ziggo ben je wel My prime kwijt. Ik heb dit op Facebook bij Ziggo kenbaar gemaakt vandaag; ben benieuwd naar het antwoord.

Klacht: Horizon-box hapert

Ongelezen bericht door flief » 15 feb Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door Rinysi » 12 feb Zoek in de site Zoek. Dan maar géén replay tv en on-demand. Had geen TV niks meer op vrijdag, zeggen ze doodleuk dinsdag komt er een monteur. De extra box staat boven in de slaapkamer en lijkt geen problemen te geven.

Ziggo geeft aan dat de fout bij hun ligt. Ongelezen bericht door olaf79 24 jan Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door olaf79 24 jan Ongelezen bericht door Dirkie 02 feb Ik heb deze problemen niet.

Account Options

Hier het zelfde gedoe met die box van Ziggo. Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door arnebezemer » 01 feb Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door Quark » 24 jan Een schadevergoeding van Ziggo zou op zijn plaats zijn.

Wat gebeurt er als je zapt van radio naar tv. Ongelezen bericht door vanbeelen 27 dec ! Ik heb deze problemen niet. Wat mij betreft ga ik niet lang genieten van dit apparaat, en zet ik mijn Humax weer terug. Wat geven de signaalsterkte en kwaliteits meters aan in je Horizon box.

Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door Rinysi » 14 feb Ik heb al gebeld vorige week en toen kreeg ik de tip om zowel de Horizonbox als het modem eens te resetten; je raadt het al; zonder resultaat helaas. Ongelezen bericht door olaf79 » 24 jan Altijd storingen, nu weer code

 • Ongelezen bericht door olaf79 » 24 jan
 • Dat dacht ik dus niet, als mijn CV ketel kapot is komt er ook gelijk een monteur en ik wou geen weekend zonder TV.
 • Ongelezen bericht door flief » 15 feb
 • Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door Quark » 24 jan

Ongelezen bericht door ciske 12 feb Dan is het weer tijd voor een plaspauze. Ik wil geen vergoeding maar gewoon een werkende box want daar betaal ik voor.

Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door olaf79 24 jan Ongelezen bericht door vanbeelen 27 dec Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door bprosman 02 feb Problemen Horizonbox Ziggo Ongelezen bericht door Quark 15 feb Ik heb vandaag een mail gestuurd waarin ik ook om een nwe box vraag.

We hebben ook een soundplate aangesloten om radio te kunnen luisteren zonder de TV te ziggo horizon box tv gids loopt vast aan zetten?

De oorspronkelijke box staat nu beneden; heel vaak slecht beeld, d. Op die manier heb je dus totaal geen waar voor het geld dat je ervoor moet betalen. Zit een dure kabel aan dus daar ligt het niet aan. Dit is al de derde waar hetzelfde probleem zich voordoet.

Ben er inmiddels wel een beetje klaar mee. Ziggo is naar mijn mening hier niet verantwoordelijk voor maar vind wel dat ze dit "irritante slome" apparaat GOED hadden moeten testen voordat ze het aan hun abonnees aanbieden. Maar heb wel in het begin wat druk moeten uit oefenen op de klantenservice.

We adviseren u om te lezen:

 1. Songul
  10.03.2019 15:27
  Wat mij betreft ga ik niet lang genieten van dit apparaat, en zet ik mijn Humax weer terug.
 2. Celena
  19.03.2019 11:09
  Problemen Horizonbox Ziggo Hier kan je jouw mening kwijt over digitale televisie.
  Lorain
  21.03.2019 18:24
  We hebben reset gedaan, stekkers eruit, updates etc maar niets werkt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |