Haak maar aan bij sas kussen

Datum van publicatie: 05.03.2019

Het Haakpatroon vind je op mijn blog Lindevrouwsweb. Met daarbij veel voorbeelden en patronen om zelf een item met Bobbiny te maken. Ik probeer elke keer om niet teveel dingen te beginnen en die niet af te werken.

En als ik eerlijk moet zijn soms meer per dag soms minder. Mijn naam is Trudy, ik woon samen met vriend en 2 katten, en ik maak al zo'n 8 jaar beadworksieraden. Tijdens de Olympische spelen is het goed haken.

De stem ronde van amigurumipatterns is vandaag open gegaan. Ik ben ook te vinden op Facebook , daar kan je me ook op de voet volgen We zijn premium dealer van Bobbiny, we hebben het gehele assortiment in ons inspiratiecentrum liggen.

Een heerlijk zachte acryl. We wonen in het zuiden van West-Vlaanderen, Belgi. Meer recepten lees je HIER. Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Contact Contact Algemene voorwaarden 0 artikelen.

We zijn gevestigd in het nieuwe bedrijvenpand Uplake, op de veken Een leuke uitdaging, lijkt me!

Beschrijving

Tot op heden draag ik het nog graag! Zo schattig zijn ze die eenhoorns je ziet ze echt overal. Kom gezellig langs met het werk waar je mee bezig bent, of doe inspiratie op voor nieuwe projecten. Nieuwere posts Oudere posts Homepage.

Heb je ook zin om dat patroontje eens te proberen? Haakpatroon van een Dolfijn.

 • Voor smala de tijger moet je even zoeken tussen de andere inzendingen.
 • Alle workshops worden gegeven in de gezellige wolwinkel in Opmeer, onder het genot van onbeperkt koffie, thee en wat lekkers.

Stem je op mij. Met daarbij veel voorbeelden en patronen om zelf een item met Bobbiny te maken. Het op papier zetten van een patroon is nog een hele klus? Dat staat toch gezellig. Ik schreef het - mt foto's - uit op mijn blog.

Beoordelingen

Welkom bij Haak maar aan bij Sas de gezelligste wolwinkel van West Friesland. Tijdens deze avond kun je vragen stellen, andere brei- en haakliefhebbers ontmoeten.

Wil je meer weten over deze deken, klik dan snel even door naar mijn blog.

Ik ben ook te vinden op FacebookBelgi. Allemaal poeder pastel kleurtjes. Mijn ervaring is dat er anders te veel fouten in zitten. Hier  kan je hem vinden. We wonen in het zuiden van West-Vlaanderen, Staatsbosbeheer en de gemeenten Wieringen en Wieringermeer participeerden. Al deze informatie staat op mijn pagina testen.

Bezoekersteller

Ik probeer elke keer om niet teveel dingen te beginnen en die niet af te werken. Elke donderdagavond is er het haak- en breicafe.

Welkom bij Haak maar aan bij Sas de gezelligste wolwinkel van West Friesland.

Dus zullen jullie nog even geduld moeten hebben. In de fysieke winkel van Sas kun je terecht voor allerlei verschillende producten. Ook vind ik het leuk om eens wat te 'spelen' met textures en foto's:, haak maar aan bij sas kussen.

De enige voorwaarde is dat je met garen werkt met materiaal wat gekocht is bij Haak maar aan bij Sas! Afgelopen zomer heb ik weer eens een truitje. De granny's haak ik in 1 kleur! Denk niet dat ik de "HaakMaarAan" tas ben vergeten. Zo schattig zijn ze die eenhoorns je ziet ze echt overal. Ik haak met naald 2 plastic haaknaald, de ijzeren haaknaald vind ik minder geschikt voor deze acryl  en gebruik hiervoor van het merk Katia - Peques for baby! Het Haakpatroon vind je op mijn blog Lindevrouwsweb.

Je kunt de granny zo groot maken als jezelf wilt. Gepost door moois van me op Ik mag één van de gastbloggers zijn op "Haak maar aan".

Wil je meer weten over deze deken, klik dan snel even door naar mijn blog. Allemaal poeder pastel kleurtjes? Meer recepten lees je HIER.

We adviseren u om te lezen:

 1. Soukaina
  10.03.2019 06:03
  Gelijk de haaknaald gepakt en  een opschijfboekje. Workshops bij Sas Alle workshops worden gegeven in de gezellige wolwinkel in Opmeer, onder het genot van onbeperkt koffie, thee en wat lekkers.
 2. Jidde
  18.03.2019 07:51
  Alle workshops worden gegeven in de gezellige wolwinkel in Opmeer, onder het genot van onbeperkt koffie, thee en wat lekkers.
  Maike
  18.03.2019 16:53
  Ik zeg haak er een flink aantal voor in de kerstboom. Uiltje Oena Het uiltje Oena is uit de testronde  en gepubliceerd op mijn blog.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 bukalngtipan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |